Over ons

Producent van aluminium kozijnen, ramen, deuren, hef- schuifpuien en vliesgevels

Welkom bij Atoom13

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het produceren van aluminium kozijnen, ramen, deuren, hef- schuifpuien en vliesgevels. Wij zijn de juiste partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. U krijgt van ons een compleet element, inclusief hang en sluitwerk, welke aan alle eisen voldoen zoals je bij gevelelementen mag verwachten. We houden hierbij continu rekening met de wensen van de klant en de gevraagde eisen omtrent wind en waterdichtheid, inbraakwerendheid, constructie en diverse kleuren. U als klant kunt er op vertrouwen dat het aan niets mankeert. Levertijden en budgetten worden nauwlettend in de gaten gehouden.

 

Naast de levering van gevelelement kunnen we u ook de toebehoren aanbieden welke nodig zijn om een werk te completeren zoals: glas, ventilatieroosters, panelen, waterslagen en op maat gemaakt zetwerk. Alles natuurlijk op elkaar afgestemd, zodat kleurverschillen tot een minimum worden teruggedrongen.

 

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan hieronder contact met ons op!

Atoom13 in 90 seconden

PRODUCTIE

Onze producten zijn van hoge kwaliteit mede door de productie van ons Nederlands productiebedrijf

MEERWAARDE

Wij zijn specialist in totaaloplossingen van op maat gemaakte elementen en toebehoren. Daarnaast hebben we meerdere adviseurs en een aparte tekenkamer voor een optimale service.

SNELHEID

Door ons eigen transport en korte lijnen tussen de verschillende afdelingen zijn weer zeer flexibel en kunnen we snel inspelen op uw wensen.