fbpx

Vacatures

Atoom13 opent nieuwe deuren voor jou

Kom, kijk en proef de werksfeer!

Vrijdag 31 mei organiseren wij een open dag. Tijdens deze dag krijg je een rondleiding, kun je kletsen met onze collega’s en de eigenaar alles vragen wat jij wil weten over atoom13. Meld je hier aan voor onze open dag en kom kijken of werken bij atoom13 iets voor jou is!

WERKEN BIJ ATOOM13

Durf jij groots te denken? Maar heb je ook oog voor de kleinste details? Perfect, dan zijn we op zoek naar jou! Wij maken namelijk échte aluminium eyecatchers voor mensen die houden van stijlvol wonen en groots genieten.

Bij atoom13 hebben we een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard én we werken om een doel te behalen: klaar staan voor onze klanten. Bovendien stimuleren we elke medewerker om het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Ontwikkeling en groei staan bij ons bovenaan. Onze medewerkers kunnen daarom aanvullende opleidingen naast hun werk volgen. En het collegegeld betalen wij!

VACATURES

Bij atoom13 zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. We streven ernaar onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en daar is een goed en gedreven team van medewerkers voor nodig. Op deze pagina publiceren wij de vacatures die wij op dit moment hebben.

Staat er niets voor je tussen, maar zou je graag bij atoom13 willen werken? Stuur ons dan je open sollicitatie! Wij horen graag wat jouw visie voor de toekomst is en wat je ideale baan zou zijn. Wellicht zitten we dan binnenkort samen om tafel om te praten over jouw ambities en die van atoom13.

Kijk ook eens bij onze verkooporganisatie PaSCAL ramen en deuren voor openstaande vacatures.

OPENSTAANDE VACATURES

Commercieel medewerker binnendienst

Vind jij klanten adviseren over de beste oplossingen voor hun projecten een van de leukste dingen om te doen? Werk je nauwkeuring, heb je interesse in techniek en ben je graag van begin tot eind betrokken bij opdrachten?
Dan zoeken wij jou, een enthousiaste collega!

Werkvoorbereider/calculator

Ben jij ontzettend nauwkeurig? Je berekent, je werkt uit en je controleert! Door jou lopen projecten van a tot z op rolletjes.  Jij stelt prioriteiten en je houdt je hoofd koel. Heb je interesse in techniek en ben je graag van begin tot eind betrokken bij opdrachten? Dan zoeken wij jou, een gemotiveerde collega!

Medewerker assemblage

Ben jij een aanpakker en wil je nieuwe dingen leren?
Werk je graag in een leuk en gemotiveerd team?
Bij ons kun je snel aan de slag en heb je uitzicht op een vast contract.
Ben jij de assemblage medewerker die wij zoeken?
Solliciteer direct en wie weet zitten wij binnenkort om tafel.

Open sollicitatie

Bij atoom13 hebben we een flinke groei ambitie. Heb jij de kennis, ervaring en motivatie om te helpen dit te verwezenlijken maar staat er momenteel geen passende vacature bij?
Stuur je cv en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier en wie weet zitten wij binnenkort om tafel om jouw ambities te bespreken.
Horen wij binnenkort van jou?

Kom, kijk & proef de werksfeer

Vrijdag 31 mei organiseren wij een open dag. Tijdens deze dag krijg je een rondleiding, kun je kletsen met onze collega’s en de eigenaar alles vragen wat jij wil weten over atoom13. Meld je hier aan voor onze open dag en kom kijken of werken bij atoom13 iets voor jou is!

Een kijkje achter de gevel

OPEN SOLLICITATIE FORMULIER

  Je naam (verplicht)

  Je woonplaats (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je motivatie

  Upload je CV