fbpx

Vacatures

Atoom13 opent nieuwe deuren voor jou

WERKEN BIJ ATOOM13

Durf jij groots te denken? Maar heb je ook oog voor de kleinste details? Perfect, dan zijn we op zoek naar jou! Wij maken namelijk échte aluminium eyecatchers voor mensen die houden van stijlvol wonen en groots genieten.

Bij atoom13 hebben we een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard én we werken om een doel te behalen: klaar staan voor onze klanten. Bovendien stimuleren we elke medewerker om het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Ontwikkeling en groei staan bij ons bovenaan. Onze medewerkers kunnen daarom aanvullende opleidingen naast hun werk volgen. En het collegegeld betalen wij!

VACATURES

Bij atoom13 zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. We streven ernaar onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en daar is een goed en gedreven team van medewerkers voor nodig. Op deze pagina publiceren wij de vacatures die wij op dit moment hebben.

Staat er niets voor je tussen, maar zou je graag bij atoom13 willen werken? Stuur ons dan je open sollicitatie! Wij horen graag wat jouw visie voor de toekomst is en wat je ideale baan zou zijn. Wellicht zitten we dan binnenkort samen om tafel om te praten over jouw ambities en die van atoom13.

Kijk ook eens bij onze verkooporganisatie PaSCAL ramen en deuren voor openstaande vacatures.

OPENSTAANDE VACATURES

Accountmanager

Durf jij de verantwoordelijkheid aan? Bij PaSCAL ramen en deuren en atoom13 hebben we flinke groei ambitie.
Heb jij de kennis, ervaring en motivatie om te helpen dit te verwezenlijken? Wij zoeken iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen en niet terugdeinst voor een uitdaging met verantwoordelijkheid.

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen passende vacature tussen? Maar heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie?
Dan zit je bij atoom13 meer dan goed! Stuur ons je open sollicitatie. Wij horen graag wat jouw visie voor de toekomst is en wat je ideale baan zou zijn. Wellicht zitten we dan binnenkort samen om tafel om te praten over jouw ambities en die van atoom13.

Een kijkje achter de gevel

OPEN SOLLICITATIE FORMULIER

  Je naam (verplicht)

  Je woonplaats (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je motivatie

  Upload je CV

  Productie

  Onze producten zijn van hoge kwaliteit mede door de productie van ons Nederlands productiebedrijf

  MEERWAARDE

  Wij zijn specialist in totaaloplossingen van op maat gemaakte elementen en toebehoren. Daarnaast hebben we meerdere adviseurs en een aparte tekenkamer voor een optimale service.

  SNELHEID

  Door ons eigen transport en korte lijnen tussen de verschillende afdelingen zijn weer zeer flexibel en kunnen we snel inspelen op uw wensen.