Vacatures

Atoom13 opent nieuwe deuren voor jou

Financial/Business Controller 32-38 uur

Ben jij die analytische collega die ons team komt versterken?

 Vind jij zonder problemen fluitend je weg door allerlei processen? En wil je samen met een gezellig team de groei en voortgang van onze bedrijven, atoom 13 en PaSCAL ramen en deuren, financieel managen?
Dan zoeken wij jou, een enthousiaste en gemotiveerde collega die het leuk vindt om binnen onze twee bedrijven de functie van financial/business controller te komen vervullen.

WAT GA JE DOEN
In deze veelzijdige job werk je op het snijvlak van het beheer van cijfers en het advies over het optimaliseren van processen. Daarnaast werk je mee aan het behalen van bedrijfsdoelen en waarborg je de financiële gezondheid van onze bedrijven op lange termijn. Je bent tevens betrokken bij HR en automatiseringsprojecten.

Je zorgt voor een sluitende administratie, verzorgt de aangiftes en zorgt voor de kwartaalrapportages/jaarrekeningen van diverse Bv’s. De verwerking van crediteuren en verkoopfacturen wordt door een collega uitgevoerd.

Ook krijg je een rol bij de implementatie van een nieuw ERP systeem. Met je analytische blik overzie je alle processen en kom je met verbetervoorstellen. Met de managementinformatie, die jij samenstelt, bewaak je de voortgang en help je bij te sturen. In deze rol ben je lid van het MT.

WIE BEN JIJ?
Afgeronde financiële opleiding op HBO niveau
– Minimaal 3 jaar werkervaring in een financiële functie
– Je bent pro-actief en houdt van doorpakken
– Uitstekende communicatieve vaardigheden

WAT BIEDEN WE JOU?
✅ Een uitdagende en zelfstandige functie.
✅ Mogelijkheden om mee te groeien.
Prima marktconform arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Metaal- en Techniek.
✅ 25 vakantiedagen en 6½ ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
✅ Werken in een leuk en gemotiveerd team.

BEN JE ENTHOUSIAST?
Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Stuur je sollicitatie samen met je cv en motivatie naar frans@atoom13.nl, t.a.v. Frans Seijsener.
Heb je vragen over de functie? Frans beantwoordt ze graag. Zijn telefoonnummer is 06 – 104 95 800.

atoom13 is een no-nonsense familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van aluminium gevelelementen. Wij zijn dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. Alle producten worden met de nieuwste machines en technieken samengesteld in onze moderne fabriek in Deurne, waarbij onze kwaliteit continue gewaarborgd wordt. We gaan als team namelijk voor een maximale klanttevredenheid. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van onze (zakelijke) klanten kunnen vertalen naar advies op maat, met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid.

Vul onderstaande gegevens in en solliciteer direct!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Ik wil graag solliciteren voor de functie:

    Je motivatie

    Je CV