fbpx

Vacatures

Atoom13 opent nieuwe deuren voor jou

WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

ELK KOZIJN START BIJ JOU.

 Ben jij ambitieus en handig met cijfers, systemen en programmeren?
Zoek jij een leuke baan waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je kan doorgroeien?
Dan zit je bij ons goed!
In deze functie werk je de wensen van klanten uit tot stijlvolle producten en ben je o.a. verantwoordelijk voor het programmeren van onze CNC machines. Dit doe je altijd accuraat en analytisch.
Zit hier jouw kracht? Word dan werkvoorbereider/calculator bij atoom13.

WERKEN BIJ ATOOM13
Bij atoom13 durven we groot te denken, maar houden we de kleinste details altijd in het oog. We hebben een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard én we werken om een doel te behalen: klaar staan voor onze klanten. Bovendien stimuleren we elke medewerker om het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Ontwikkeling en groei staan bij ons bovenaan. Onze medewerkers kunnen daarom aanvullende opleidingen naast hun werk volgen. Het collegegeld betalen wij! 

DIT IS JOUW WERKDAG
’s Ochtends praat je bij de koffieautomaat even bij met je collega’s. Daarna ga je met een lekkere kop koffie (of thee) aan de slag met een project voor een klant. Daarbij maak je gebruik van ons werkvoorbereidingspakket ‘Orgadata’, een geautomatiseerd systeem. Op basis van de automatisch gegenereerde werktekeningen en materiaallijsten programmeer je in ‘UniLink’ de juiste CNC bewerkingen. Je maakt macro’s, verwerkt deze in scripts en controleert of alles 100% klopt. Tussendoor beantwoord je technische vragen van je collega’s.
Na de lunch controleer je of de instructies voor de productie compleet en correct zijn en past deze waar nodig aan. Tot slot heb je nog een overleg over het vinden van een passende technische oplossing voor een klant. Je werkt netjes en secuur en zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is voor je een project overdraagt aan de productieleider en inkoper.

WIE BEN JIJ?
Je hebt minimaal een MBO4 werk- en denkniveau. Je bent een starter op de arbeidsmarkt of al enkele jaren aan het werk, en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Heb je je HBO-diploma nog niet op zak, maar wil je het behalen van je HBO-opleiding met werken combineren, dan zullen wij je daarbij ondersteunen.

WAT MAAKT JOU GESCHIKT VOOR DEZE FUNCTIE?
👉 Je bent verantwoordelijk, accuraat, creatief en oplossingsgericht.
👉 Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
👉 Je bent een teamspeler.
👉 Je hebt ervaring met productiematige software.
👉 Ervaring in de gevelbranche is een pré, maar ook kandidaten met een achtergrond in werktuigbouw of bouwkunde, en kandidaten met ervaring met programmeren én affiniteit met techniek, nodigen we graag uit voor een gesprek.

WAT BIEDEN WE JOU?
✅ Een baan voor 32 tot 38 uur.
✅ Een mooi startsalaris tot €4000 per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw achtergrond, kennis en ervaring.
✅ De mogelijkheid om leren en werken te combineren.
✅ Een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiende organisatie.
✅ Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek.
✅ Werken in een leuk en gemotiveerd team.

BEN JE ENTHOUSIAST?
Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Klik op onderstaande button om te solliciteren via JVW recruitment.
Heb je vragen over de functie? Frans beantwoordt ze graag. Zijn telefoonnummer is 06 – 104 95 800.

Wie zijn wij
atoom13 is een no-nonsense familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van aluminium gevelelementen. Wij zijn dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. Alle producten worden met de nieuwste machines en technieken samengesteld in onze moderne fabriek in Deurne, waarbij onze kwaliteit continue gewaarborgd wordt. We gaan als team namelijk voor een maximale klanttevredenheid. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van onze (zakelijke) klanten kunnen vertalen naar advies op maat, met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid.

Let op! Je solliciteert via JVW recruitment. Je wordt door hen uitgenodigd voor een eerste gesprek.
Het vervolg van het sollicitatieproces loopt wel direct via atoom 13.