fbpx

Vacatures

Atoom13 opent nieuwe deuren voor jou

JUNIOR WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

ELK KOZIJN START BIJ JOU.

 Ben jij ambitieus en handig met cijfers, systemen en programmeren?
Zoek jij een leuke baan waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je kan doorgroeien?
Dan zit je bij ons goed!
In deze functie werk je de wensen van klanten uit tot stijlvolle producten. Dit doe je altijd accuraat en analytisch.
Zit hier jouw kracht? Word dan junior werkvoorbereider/calculator bij atoom13.

WERKEN BIJ ATOOM13
Bij atoom13 durven we groot te denken, maar houden we de kleinste details altijd in het oog. We hebben een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard én we werken om een doel te behalen: klaar staan voor onze klanten. Bovendien stimuleren we elke medewerker om het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Ontwikkeling en groei staan bij ons bovenaan. Onze medewerkers kunnen daarom aanvullende opleidingen naast hun werk volgen. Het collegegeld betalen wij! 

DIT IS JOUW WERKDAG
’s Ochtends praat je bij de koffieautomaat even bij met je collega’s. Daarna ga je met een lekkere kop koffie (of thee) aan de slag met een project voor een klant. Jouw berekeningen zijn de basis voor het productietechnisch voorbereiden van de productie van gevelelementen. Daarbij maak je gebruik van ons werkvoorbereidingspakket ‘Orgadata’, een geautomatiseerd systeem. Je controleert of het project technisch haalbaar is en ziet erop toe dat de benodigde materialen in de juiste samenstellingen en hoeveelheden besteld kunnen worden. Tussendoor heb je overleg met een van de klantadviseurs die net bij een potentiële nieuwe klant is geweest. Na de lunch heb je de specificaties van deze prospect in je mailbox en begin je met het uitwerken van de offerte. Waar nodig neem je contact op met collega’s en klanten voor aanvullende informatie. Je werkt netjes en secuur en zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is voor de offerte naar de klant gaat.

WIE BEN JIJ?
Je hebt minimaal een havo/mbo4 werk- en denkniveau. Je bent een starter op de arbeidsmarkt of al enkele jaren aan het werk, en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Heb jij je hbo-diploma nog niet op zak, maar wil je het behalen van je hbo-opleiding met werken combineren, dan zullen wij je daarbij ondersteunen.

WAT MAAKT JOU GESCHIKT VOOR DEZE FUNCTIE?
👉 Je bent verantwoordelijk, accuraat, creatief en oplossingsgericht.
👉 Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
👉 Je bent een teamspeler.
👉 Je hebt affiniteit met techniek.
👉 Ervaring in de gevelbranche, werktuigbouw of bouwkunde is natuurlijk handig, maar ook kandidaten zonder ervaring nodigen wij uit om te solliciteren.


WAT BIEDEN WE JOU?
✅ Een baan voor 32 tot 38 uur.
✅ Een mooi startsalaris tot €2800 per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw achtergrond, kennis en ervaring.
✅ De mogelijkheid om leren en werken te combineren.
✅ Een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiende organisatie.
✅ Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek.
✅ Werken in een leuk en gemotiveerd team.

BEN JE ENTHOUSIAST?
Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct. Heb je vragen over de functie? Frans beantwoordt ze graag. Zijn telefoonnummer is 06 – 104 95 800.

Wie zijn wij
atoom13 is een no-nonsense familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van aluminium gevelelementen. Wij zijn dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. Alle producten worden met de nieuwste machines en technieken samengesteld in onze moderne fabriek in Deurne, waarbij onze kwaliteit continue gewaarborgd wordt. We gaan als team namelijk voor een maximale klanttevredenheid. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van onze (zakelijke) klanten kunnen vertalen naar advies op maat, met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid.

Vul onderstaande gegevens in en solliciteer direct!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Ik wil graag solliciteren voor de functie:

    Je motivatie

    Je CV