fbpx

Vacatures

Atoom13 opent nieuwe deuren voor jou

Kom, kijk en proef de werksfeer

vrijdag 31 mei  |  14:00 – 16:00  |  Vuurijzer 9E Deurne

Wil jij weten of werken bij atoom13 iets voor jou is? Kom naar onze open dag en ervaar het zelf!

Lees meer…

VAKANTIEBAAN

 Klaar met je opleiding en nog op zoek naar een leuke vakantiebaan?
Bij ons op kantoor help je mee bij de calculatie en je ondersteunt de sales afdeling. Daarnaast kom je ook in de montagehal te werken waar je onze aluminium kozijnen monteert. Je komt in een gezellig team terecht en geen dag is hetzelfde!

WIE BEN JIJ?
Je bent geslaagd voor je mbo, havo of vwo en zoekt nog een te gekke vakantiebaan.  

WAT MAAKT JOU GESCHIKT VOOR DEZE FUNCTIE?
👉 Je bent vanaf 3 juni beschikbaar.
👉 Je bent beschikbaar tot 13 juli.
👉 Je vind het leuk om elke dag iets anders te doen.
👉 Je woont binnen een straal van ongeveer 15km rondom Deurne.

WAT BIEDEN WE JOU?
✅ Een baan voor 32 tot 40 uur.
✅ Een goed salaris afhankelijk van je leeftijd
✅ Een vakantiebaan waarbij geen dag hetzelfde is
✅ Een vakantiebaan waar je ook nog wat kunt leren
✅ Een gezellige BBQ met je collega’s om de zomer af te sluiten

BEN JE ENTHOUSIAST?
Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct. Heb je vragen over de functie? Onze recruiter Jeffrey beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken via hr@atoom13.nl of telefoonnummer is 06-53906422.

WERKEN BIJ ATOOM13
Bij atoom13 durven we groot te denken, maar houden we de kleinste details altijd in het oog. We hebben een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard én we werken om een doel te behalen: klaar staan voor onze klanten. Bovendien stimuleren we elke medewerker om het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Ontwikkeling en groei staan bij ons bovenaan. Onze medewerkers kunnen daarom aanvullende opleidingen naast hun werk volgen. Het collegegeld betalen wij! 

Wie zijn wij
atoom13 is een no-nonsense familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van aluminium gevelelementen. Wij zijn dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. Alle producten worden met de nieuwste machines en technieken samengesteld in onze moderne fabriek in Deurne, waarbij onze kwaliteit continue gewaarborgd wordt. We gaan als team namelijk voor een maximale klanttevredenheid. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van onze (zakelijke) klanten kunnen vertalen naar advies op maat, met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid.

Vul onderstaande gegevens in en solliciteer direct!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Ik wil graag solliciteren voor de functie:

    Je motivatie