fbpx

medewerker assemblage

Voor het uitbreiden van onze aluminium productie

Kom, kijk en proef de werksfeer

vrijdag 31 mei  |  14:00 – 16:00  |  Vuurijzer 9E Deurne

Wil jij weten of werken bij atoom13 iets voor jou is? Kom naar onze open dag en ervaar het zelf!

Lees meer…

MEDEWERKER ASSEMBLAGE

Jij vindt...

…een hecht team met hulpvaardige collega’s net zo belangrijk als uitdagend en afwisselend werk. Als allround assemblage medewerker bij atoom13 kom je te werken in een vooruitstrevend bedrijf waar werknemers naast hard werken ook plezier maken. Zo werken we op vrijdag een uurtje korter, waardoor je naast 25 vakantiedagen 6,5 dag per jaar aan adv-dagen opbouwt. Wel zo lekker, die extra opgebouwde vrije dagen.

Wat neem je mee?

Communicatie: Je weet op een heldere manier zaken met collega’s en leidinggevenden te bespreken.
Doorzettingsvermogen: Met jouw gedreven instelling pak jij taken met beide handen aan.

Als assemblage medewerker bij atoom13...

…zorg je samen met je collega’s voor het woongenot van onze klanten. Jij bent er namelijk verantwoordelijk voor dat alle onderdelen netjes samengevoegd worden tot het eindproduct; het kozijn. Een hoogwaardig product waar onze klanten jarenlang plezier van hebben. Je brengt het hang- en sluitwerk, zoals schuifstangen, scharnieren en sluitstukken, perfect aan en zorgt voor een nette afwerking. Om tijdsdruk maak jij je geen zorgen, want je weet dat je samen met je collega’s als één team de productie af krijgt. Je houdt het hoofd koel, ook tijdens onze hectische periodes rondom de bouwvak- en kerstvakantie. Naast je stressbestendigheid, werk je graag nauwkeurig aan een product. Je vindt het belangrijk om iets af te leveren dat goed in elkaar zit. Soms gaat het niet zoals gepland, dan gebruik jij je creativiteit om een goede oplossing te bedenken. Dat is geen probleem voor jou, want jij gaat iedere uitdaging met overtuiging aan!

Wie ben jij?

Als assemblage medewerker ben je nauwkeurig. Je kunt binnen vastgestelde richtlijnen goed werken en focust je op het perfectioneren van het product. Je denkt graag mee met collega’s en schiet te hulp als er een vraag of probleem is. En snap je dat we werken met kwaliteitsniveaus en kunt de hieruit voorkomende werkdruk aan. Na je inwerkperiode kun jij prima zonder begeleiding aan de slag en neem je initiatief in het werk dat gedaan moet worden.

Werken bij atoom13

Bij atoom13 durven onze collega’s groot te denken, maar houden we de kleinste details altijd in het oog. We hebben een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard en we werken om een doel te behalen. Je komt te werken in een moderne en schone fabriek, waar je gebruik maakt van de nieuwste machines en technieken. Bovendien stimuleren we elke medewerker het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Diverse medewerkers volgen daarom aanvullende opleidingen of hebben opleidingen afgerond naast hun werk. Ontwikkeling en groei staat bij ons bovenaan, daarom bieden we hierin volop mogelijkheden.

Hoe jouw dag eruit ziet?

Tussen 7 en 8 in de ochtend start je werkdag. Lekker vroeg, want dan ben je ook eerder klaar. Je neemt eerst lekker een kop koffie terwijl je samen met het team het werk verdeelt. Als eerste project van de dag ga je samen met een collega de gezaagde profielen samenbouwen tot het kozijn. Tijdens de lunch maak je wat lol met je collega’s en laad je jezelf op  voor de rest van je werkdag. Na de lunch ga je verder met het monteren van hang- en sluitwerk zoals raam- en deurkrukken en sluitstukken. Je wilt dat deze perfect passen! Voordat je met een voldaan gevoel naar huis gaat, wil je nog de laatste kozijnen afmonteren.

En de arbeidsvoorwaarden? Meer dan goed!

✅ Uitzicht op vast dienstverband. Na een tijdelijk contract gaan we voor een vaste aanstelling. We gaan voor een lange relatie!
✅ Prima salaris. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring verdien je tussen de €2.250 en €2.550 per maand.
✅ Reiskostenvergoeding. Boven de 15km ontvang je vergoeding voor de gemaakte reiskosten.
✅ Vakantiedagen. Je krijgt 25 vakantiedagen en 6,5 adv-dagen o.b.v. fulltime dienstverband.
✅ Overwerkvergoeding. Als je eens langer aan het werk bent krijg je een overwerkbonus van €3,00 per uur boven op je uurloon.
✅ Goed geregeld pensioen. Volgens de CAO Metaal & Techniek waarbij wij de helft van de premie dragen.

Sollicitatieproces

1.Past deze baan bij jou? Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen.
2. Wij scannen direct je sollicitatie en nemen binnen één werkdag contact met je op.
3.We kijken of het klikt door kennis te maken per telefoon, teams, of persoonlijk met Jeffrey onze recruiter.
4.Je maakt kennis met atoom13 en ontdekt of jullie een match zijn.

Vragen over de vacature? Jeffrey beantwoordt ze graag. Hij is te bereiken via hr@atoom13.nl of tel.nr. 06-53906422.

Sollicitatieformulier

  Je naam (verplicht)

  Je mobiele nummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Ik wil graag solliciteren voor de functie:

  Je motivatie

  Je CV

  Atoom13 in 90 seconden

  Productie

  Onze producten zijn van hoge kwaliteit mede door de productie van ons Nederlands productiebedrijf

  MEERWAARDE

  Wij zijn specialist in totaaloplossingen van op maat gemaakte elementen en toebehoren. Daarnaast hebben we meerdere adviseurs en een aparte tekenkamer voor een optimale service.

  SNELHEID

  Door ons eigen transport en korte lijnen tussen de verschillende afdelingen zijn weer zeer flexibel en kunnen we snel inspelen op uw wensen.