fbpx

medewerker assemblage

Voor het uitbreiden van onze aluminium productie

MEDEWERKER ASSEMBLAGE

Ben jij een aanpakker en wil je nieuwe dingen leren? Werk je graag in een leuk en gemotiveerd team?
Bij ons kun je snel aan de slag en heb je uitzicht op een vast contract.

Werken bij atoom13

Bij atoom13 durven we groot te denken, maar houden we de kleinste details altijd in het oog. We hebben een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard én we werken om een doel te behalen: klaar staan voor onze klanten. Bovendien stimuleren we elke medewerker om het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Ontwikkeling en groei staan bij ons bovenaan. Onze medewerkers kunnen daarom aanvullende opleidingen naast hun werk volgen. Het collegegeld betalen wij!

WIE ZOEKEN WIJ?

👉 Je kunt goed samenwerken.
👉 Je bent handig en hebt gevoel met techniek.
👉 Je bent een aanpakker en wilt graag bijleren.
👉 Je bent een starter en opzoek naar een uitdaging.
👉 Je hebt ervaring in de branche en zoekt nieuwe persoonlijke kansen.

WAT BIEDEN WIJ?

✅ Een fulltime of parttime (0,8 fte) baan.
✅ De mogelijkheid om leren en werken te combineren.
✅ Een uitdagende functie in een groeiende en gezonde organisatie.
✅ Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek.
✅ Werken in een leuk en gemotiveerd team.

WIE ZIJN WIJ?

atoom13 is een no-nonsense familiebedrijf, en in een relatief korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend aluminium productiebedrijf. Met onze kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien, vouwwanden en vliesgevels bieden wij een compleet pakket dat we – samen met een groeiende groep vaste partners – door heel Nederland leveren. Alle producten worden met de nieuwste machines en technieken samengesteld in onze moderne fabriek in Deurne, waarbij onze kwaliteit continue gewaarborgd wordt. We gaan als team namelijk voor een maximale klanttevredenheid. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van onze (zakelijke) klanten kunnen vertalen naar advies op maat, met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid.

INTERESSE?

Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek! Stuur je sollicitatie samen met je cv en motivatie naar chris@atoom13.nl, t.a.v. Chris Janssen, of gebruik onderstaand contactformulier.

Heb je vragen over de functie? Chris beantwoordt ze graag. Zijn telefoonnummer is 0493 – 31 90 72.

Sollicitatieformulier

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Ik wil graag solliciteren voor de functie:

  Je motivatie

  Je CV

  Atoom13 in 90 seconden

  Productie

  Onze producten zijn van hoge kwaliteit mede door de productie van ons Nederlands productiebedrijf

  MEERWAARDE

  Wij zijn specialist in totaaloplossingen van op maat gemaakte elementen en toebehoren. Daarnaast hebben we meerdere adviseurs en een aparte tekenkamer voor een optimale service.

  SNELHEID

  Door ons eigen transport en korte lijnen tussen de verschillende afdelingen zijn weer zeer flexibel en kunnen we snel inspelen op uw wensen.