fbpx

Vacatures

Atoom13 opent nieuwe deuren voor jou

WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

Jij vindt…

… goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werksfeer en nóg fijnere collega’s belangrijk. Wij ook. Bij atoom 13 kun jij precies daarop rekenen. Als werkvoorbereider werk jij de wensen van onze klanten uit tot stijlvolle producten. Je bereidt gave projecten voor, beantwoordt technische vragen en calculeert complexe gevelsystemen met behulp van ons werkvoorbereidingspakket Orgadata. Je werkt dagelijks samen met je 7 gezellige collega’s. En we helpen elkaar: er is altijd ruimte om te overleggen. Zo staat de deur van onze manager altijd voor je open. Want jouw input is meer dan welkom. Dankzij de kwaliteit die jij als werkvoorbereider levert, blijven we samen zorgen voor tevreden klanten. Dit doe je tussen de 36 en 40 uur in de week vanuit onze fabriek in Deurne.

ALS WERKVOORBEREIDER/ CALCULATOR …

… bereid jij onze projecten nauwkeurig voor met behulp van onze geautomatiseerde systemen. Dit doe je voor unieke projecten zoals het maken van kozijnen voor onder meer villa’s en horeca. Dankzij jouw inspanningen loopt het maak- en installatieproces van onze producten gesmeerd. Hier ben jij onderdeel van dé specialisten op het gebied van aluminium kozijnen, ramen, deuren, hef- schuifpuien en vliesgevels. In andere woorden: maatwerk. Je levert hoogwaardige en stijlvolle producten. Dat betekent dat je niet alleen rekening houdt met de kwaliteit, maar ook dat ieder ontwerp aansluit bij de uitstraling van het gebouw. Hierbij houd je rekening met veiligheid, wet- en regelgeving, bedieningsgemak en comfort. Omdat we een klein bedrijf zijn, kun jij hier als werkvoorbereider rekenen op korte lijnen en een familiare werksfeer. Of zoals je collega-werkvoorbereider Martien het zegt: ‘Hartstikke fijn bedrijf met topcollega’s!’

HOE JOUW DAG ERUIT ZIET?

Het is 8.00 uur. “Goedemorgen!”, roept een collega die bij de koffieautomaat staat. Hij maakt gelijk ook een kop koffie voor jou en jullie praten even over afgelopen weekend. Dan ga je voor een klant aan de slag: je maakt calculaties en je zorgt voor werktekeningen en materiaallijsten. Tussendoor beantwoord je technische vragen van collega’s. Van vragen over profielen voor sterkte en stijfheid tot functies van hang- en sluitwerk of de technische haalbaarheid van bijzondere constructies. Na de lunch sluit je aan bij een overleg: welke technische oplossing past bij deze klant? Voordat je werkdag om 17 uur eindigt controleer je de productie-instructies nog een keer en dan draag je jouw project tiptop over aan de productieleider en de inkoper. Zo, het is tijd om naar huis te gaan.

WERKEN BIJ atoom13

Bij atoom 13 durven onze collega’s groot te denken, maar houden we de kleinste details altijd in het oog. We hebben een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard en we werken om een doel te behalen. Jij komt te werken in een modern kantoor. Zo kun je rekenen op een ergonomische werkplek en twee schermen. We stimuleren elke medewerker het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Diverse medewerkers volgen daarom aanvullende opleidingen of hebben opleidingen afgerond naast hun werk. Ontwikkeling en groei staat bij ons bovenaan, daarom bieden we hierin volop mogelijkheden

WIE BEN JIJ?

De uitdrukking tot op de millimeter nauwkeurig is jou op het lijf geschreven. Je berekent, je werkt uit en je controleert. Door jou lopen projecten van a tot z op rolletjes. Bij alle projecten die jij voorbereidt, houd je het resultaat voor ogen. Maar ondertussen snap je ook dat het werk van jou en je collega’s om meer draait dan het eindresultaat: het hele proces is belangrijk. Samen zorgen jullie voor de mooiste producten en voor tevreden klanten. Drukke tijden zijn voor jou trouwens geen probleem. Jij stelt gewoon prioriteiten. En je houdt je hoofd koel.

WAT NEEM JE MEE?

✅Mbo+ of hbo werk- en denkniveau
✅Enthousiasme voor het werken met techniek en systemen

EN DE ARBEIDSVOORWAARDEN?MEER DAN GOED

✅Een aantrekkelijk brutomaandsalaris tot €4000, afhankelijk van je ervaring
✅Een goede pensioenregeling volgens de cao Metaal en Techniek
✅25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
✅Budget voor studie en opleiding: want we investeren graag in jouw ontwikkeling
✅8% vakantiegeld
✅Een vast contract. Bij een familiebedrijf horen lange relaties, vinden wij. Daarom gaat je tijdelijke contract snel over in vast contract.
✅ Doorgroeimogelijkheden: hier krijg jij de ruimte om te blijven groeien
✅Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer


BEN JE ENTHOUSIAST?
Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct. Heb je vragen over de functie? Jeffrey beantwoordt ze graag. Zijn telefoonnummer is 06 – 53906422

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Instagram

Wie zijn wij
atoom13 is een no-nonsense familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van aluminium gevelelementen. Wij zijn dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. Alle producten worden met de nieuwste machines en technieken samengesteld in onze moderne fabriek in Deurne, waarbij onze kwaliteit continue gewaarborgd wordt. We gaan als team namelijk voor een maximale klanttevredenheid. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van onze (zakelijke) klanten kunnen vertalen naar advies op maat, met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid.

Vul onderstaande gegevens in en solliciteer direct!